Κατερίνη: Τι έδειξε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας που κάηκε μέσα στο αμάξι της

Βασανιστικό θάνατο βρήκε η 38χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, η οποία κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο, όταν έπιασε φωτιά το όχημα.

Σύμφωνα με το thesstoday, τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 38χρονης, ο θάνατος ήταν τραγικός και επήλθε από «ολική απανθράκωση», ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η ίδια.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η 38χρονη εισέπνευσε καπνό, χάνοντας έτσι τις αισθήσεις της. Μένοντας αναίσθητη και αβοήθητη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, βρήκε τελικά βίαιο θάνατο αφού την τύλιξαν οι φλόγες.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Περίπου στις 19:00 το απόγευμα, η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη.

Την στιγμή που οι δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει. Τότε βρέθηκε η 38χρονη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο απανθρακωμένη.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρεται να ήταν εν κινήσει την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, με την γυναίκα να μην προλαβαίνει να εγκαταλείψει το όχημά της.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα κινούταν με κατεύθυνση το νοσοκομείο, όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από τη μηχανή.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αποβιβαστεί από το όχημα το οποίο «λαμπάδιασε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί